Our Story

Ajatus garagen perustamiseen lähti siitä, että autojen ja muiden harrastelaitteiden parissa oli tullut pyörittyä jo vuosia. Hetken oli hiljaisempaa aikaa harrastusrintamalla, kun ikää karttui ja elämä vei uusille poluille, mutta kun aika oli jälleen sopiva, sytytimme vanhan kipinän ja yhdistimme voimamme!

Old Spark Garagen porukkaa yhdistää itse tekemisen meininki, autoharrastus, -tapahtumat sekä ratapäivät.
Autojen kustomointi joko näyttelyyn, radalle, hifiin tai ihan vain omaa silmää miellyttämään kuuluu tähän garageen vahvasti. Lasikuidutamme, teippaamme, maalaamme, viritämme..
Pyrimme tekemään itse kaiken minkä vain pystymme!

Vaihdamme tietoutta keskenämme ja jaamme sitä myös muille apua tarvitseville. Uskollisuutta emme vanno vain tiettyä genreä kohtaan, vaan kaikki merkit ja tyylit ovat tervetulleita.

Järjestämme kaikille avointa ja ilmaista harrasteajoneuvotapahtumaa Vanhis Cruising. Tapahtuman tarkoitus on tuoda autoharrastajat yhteen merkkiin tai genreen katsomatta – Harrastus yhdistää!


Olemme mielellämme mukana myös järjestämässä ja toteuttamassa muitakin tapahtumia, joihin voimme järjestää mm. ajoneuvoja sekä apukäsiä. Mukavaa ja rentoa yhdessä oloa sekä hyvää meininkiä, jonka tuomme mukanamme, minne ikinä menemmekin.


Jos sinulla on tarvetta ja haluat meidät mukaan tapahtumaan, joko ajoneuvojen muodossa tai auttamaan tapahtuman järjestämisessä, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.


Keräämme myös innokkaita talkoolaisia mukaan eri tapahtumiin.
Jos olet kiinnostunut, niin laita joko sähköpostia osoitteeseen info (at ) oldsparkgarage.com tai laita YV:ä facebookin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.


Nähdään tapahtumissa ja muuallakin!

Puheenjohtaja Mikko Jortikka
mikko (at) oldsparkgarage.com